Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 10. mai 2023

Raamatupidamise Praktik, mai 2023

Julge öelda „jah”

Seekordne ajakirja kaanepersoon on Eesti üks mõjukamaid finantsjuhte Kristi Hõrrak. Ta töötab Finora Banki finantsjuhina ning tänu tema suurele panusele sai eelmisel aastal Baltikumis ainsana pangalitsentsi Finora Bank.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700