Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 24. oktoober 2022

Raamatupidamise Praktik, oktoober 2022

Saatuse ja võimaluste sümbioos

Igasugune juhtimine, sealhulgas ajajuhtimine, algab enesejuhtimisest ning kahtlemata on enesejuhtimisoskuste valdamine praegusel ajal vajalikum kui kunagi varem. Superviisor ja coach Allan Kaljakin jagab väärt soovitusi, kuidas olla edukas enesejuhtija.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700