Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 16. märts 2022

Raamatupidamise Praktik, märts 2022

Raamatupidajast on saanud nõustaja

„Kuidas teha ruumi uuele, et saaks edasi minna?” küsib ajakirja avaloos Epp Adler, enesemeisterlikkuse mõtestaja ja coach. Ta ütleb, et lemmikosa tema tööst on aidata inimestel näha iseenda ja oma kogemuse väärtust ning rikkalikkust. Kogu vajalik tarkus on alati meie oma loos peidus. Aga selle nägemine vajab aega, pausi, julgust ja oskust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700