Autor: Kristjan Pruul • 8. juuli 2024

Pankrotti tüürivate ja maksuvõlgadega firmade arv juunis tõusis

Äripäeva Eesti ettevõtete tervise andmekogu järgi nihkus pankrotimenetluses ettevõtete arv kolme aasta kõrgeimale tasemele. Ettevõtete krediidihinnangud laiemalt samas püsivad üsna heal tasemel.
Poodide sulgemisega tehnikaettevõte Expert pankrotist ei pääsenud
Foto: Andras Kralla

Aktiivses pankrotiprotsessis on 615 ettevõtet, 13 enam kui kuu varem ja 50 enam kui aasta tagasi. See on ka kolme aasta kõige halvem näitaja. Suurematest firmadest andis juunis pankrotiavalduse hiljuti mitu poodi sulgenud elektroonikakett Expert Eesti.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700