Autor: Raamatupidaja.ee • 24. mai 2024

Eesti tõmbas pidurit ebaõiglasele maksusüsteemile

Euroopa Liidu rahandusministrid arutasid käibemaksupaketti, kus näiteks platvormitöö pakkujate maksustamist Eesti sellisel kujul ei saa toetada, teatas rahandusministeerium.
Rahandusminister Mart Võrklaev
Foto: Andras Kralla

Euroopa Komisjoni ettepaneku kohaselt peavad platvormid nende vahendusel osutatavale majutusteenusele ja reisijateveo teenusele lisama käibemaksu, kui neid osutab eraisik või väikeettevõte, kes ise käibemaksukohustuslane ei ole. See pole maks platvormidele, vaid inimestele teenuste eest, mida nad osutavad.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700