Autor: Maret Güldenkoh • 23. aprill 2024

Aastaaruanne on ettevõtte peegel, visiitkaart ja pilet tulevikku

Ettevõtete aastaaruanded on sisendiks statistikale ning majanduskasvu tulevikuprognoosidele, aga ka maksutulu laekumisele riigieelarvesse, sestap on ülioluline, mida ja kuidas me aastaaruandesse kirja paneme.
Foto: Pexels

Majandusaasta aruande koostamise kohustus on juhatusel (äriseadustik, edaspidi ÄS § 179 ja § 331). Majandusaasta aruanne koosneb aastaaruandest ja tegevusaruandest (RPS § 14 lg 1).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700