Autor: Maret Güldenkoh • 18. aprill 2024

Aastaaruanne: 7 asja, mida silmas pidada

Aastaaruande eesmärk on anda ettevõtte finantsseisundist, -tulemustest ja rahavoogudest asjakohast ja tõest infot.
Foto: Pexels

Registripidajale tuleb esitada majandusaasta aruanne, mis koosneb tegevus- ja aastaaruandest ning täpsustavatest lisadest. Tavapärane majandusaasta kestab kaksteist kuud ning on samane kalendriaastaga, kui just raamatupidamiskohustuslane pole oma põhikirjas teisiti sätestanud (raamatupidamise seadus, edaspidi RPS § 13 lg 1 ja 3).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700