Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 8. veebruar 2023

Maksugurmaanidele | Veesõidukite hoiukohtade käibemaksustamine

Euroopa Kohus on varasemalt võtnud korduvalt sõna kinnisasja üüri/rendi teemadel. Küpsenud on uus kohtukaasus samal teemal, mida analüüsib Tõnis Elling, Ernst & Youngi juhtiv maksunõustaja.
Ernst & Youngi juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling

Kinnisavara üüri mõiste hõlmab nii veesõidukite hoidmist kalda ääres kui ka maal. Euroopa Kohus on varasemelt korduvalt sõna võtnud kinnisasja üüri/rendi teemadel. Muuhulgas on seda teemat käsitletud Fonden Marselisborg Lystbådehavn kohtulahendis1.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700