Autor: Raamatupidaja.ee • 20. jaanuar 2023

Lugeja küsib, asjatundja vastab: arve esitamine Läti ettevõttele, kes on ka käibemaksukohustuslane

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab Ernst & Young Balticu juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.
Foto: pexels

Lugeja küsib: Vaja on teha arve Läti ettevõttele. Teenust osutas Eesti firma (KM kohuslane) ja osutati Eestis (ehituse järelevalve teenus). Tegin alguses arve 0% KM (pöördkäibemaksustamisega). Klient aga soovib, et lisaksin arvele ka käibemaksu. Kas see on lubatud?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700