Autor: Aivar Hundimägi • 2. veebruar 2023

Haljala vald tegi raamatupidaja varguse tõttu mitmeid muutusi

Haljala valla endine pearaamatupidaja Merike Hunt on pärast varguses süüdimõistvat kohtuotsust tasunud Haljala vallavalitsusele 400 eurot. Kokku mõistis kohus Hundilt Haljala valla kasuks välja 56 265 eurot ja õigusabikulude katteks 816 eurot.
Haljala vallavalitsus on pärast raamatupidaja vargusjuhtumi avastamist loobunud pangakaartide kasutamisest ning teatud summast alates kooskõlastatakse arvete tasumised vallavanemaga. Fotol Haljala vallavanem Anti Puusepp
Foto: Andras Kralla

„Vald ei ole sõlminud temaga maksegraafiku osas kokkulepet, kuid plaanime pöörduda kohtutäituri poole. Mõistagi tõenäosus suuremas summas varastatud raha tagasi saada, on pigem ikkagi väga väike,“ lausus Haljala vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Kent Kerner.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700