Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor • 10. jaanuar 2023

Raamatupidamise sisekontrollisüsteem on nagu majakas, mis heidab valgust kriitilistele riskidele

Sisekontrollisüsteem raamatupidamises on riskijuhtimise lahutamatu osa - see aitab sul hoida silma peal olulistel riskidel ja sul on plaan, kuidas neid maandada.
Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh

Raamatupidamise sise-eeskirjaga kehtestab raamatupidamiskohustuslane enda organisatsioonis kasutatavad arvestuspõhimõtted ja info esitamise viisi. Samuti määrab ta sise-eeskirjaga selle, kuidas ta kirjendab ja dokumenteerib kõiki oma majandustehinguid, milline on tema kontoplaan ning mismoodi ta säilitab enda algdokumente.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700