Autor: Ave Nukka, Tallinna Tehnikakõrgkooli rahanduse lektor • 7. juuni 2022

Äriühingu juhatuse ja raamatupidaja selge vastutus säästab närve ja raha

Raamatupidaja töösuhe ettevõttes võib olla tööõiguslik või võlaõiguslik, mis põhineb poolte kohustustel ja vastutusel. Tööülesannete täpse jaotuse kokkulepet ei tasu alahinnata, sest siit võivad alguse saada närvesöövad vaidlused. Kas sinu vastutus raamatupidajana on ühene ja selge?
Tallinna Tehnikakõrgkooli rahanduse lektor Ave Nukka
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700