Autor: Raamatupidaja.ee • 25. august 2020

Kriis – kas aeg pettusteks

Kriisis ei tohi kaotada fookust sisekontrollisüsteemilt. Selleks, et mitte avastada end pärast kriisisituatsiooni korruptsiooni ja pettuste tagajärgedega võitlemas, selgitab Grant Thornton Balticu riskijuhtimisteenuste nõustaja Tuulikki Uluots, millised on ettevõtte nn kolm kaitseliini.
Grant Thornton Balticu riskijuhtimisteenuste nõustaja Tuulikki Uluots

Selgelt määratletud ja eraldiseisvad kaitseliinid tagavad üldjuhul mõjusaima riskijuhtimise, tõhustades korruptsiooni ennetamist ja tuvastamist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700