Autor: Tiina Mirka, Rödl & Partner juhatuse liige ja raamatupidamisteenuse juht • 12. jaanuar 2023

Hea raamatupidaja on ka nõustaja ja arendaja nii finants- kui ka IT- valdkonnas

Muutlikel aegadel on suutnud seda olukorda oma positsiooni eduks pöörata just need raamatupidamisebürood, kes on kiiresti reageerinud nii klientide vajadustele, nõustanud neid muutunud olukorras ning jätkuvalt motiveerinud ja pööranud tähelepanu ka oma töötajatele.
Rödl &Partner OÜ Eesti juhatuse liige ja raamatupidamisteenuse juht Tiina Mirka
Foto: Meeli Küttim

Eesti majanduses on olnud viimastel aastatel keerulised ajad. Paljud raamatupidamisbürood väljusid varasemate aastate kriisidest tugevamatena kui varem. Ettevõtted, kes suutsid kiiresti muutunud olukorras oma tööd ümber korraldada, suutsid juurde võita nii uusi kliente kui ka kasvatada ettevõtte käivet ja kasumit. Raamatupidamisbüroodel, kellel osad kliendid kriisis ellu ei jäänud, ei olnud ka majandustulemused nii head.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700