Autor: Grete Michelson, 1Office Group tegevjuht • 21. detsember 2022

Kliendid tulevad meile üle vigaste, poolikute või tegemata aruannetega

"Vajadus raamatupidajate järele on tohutult kasvanud. Ka turul on töötajate liikumine aktiivsemaks muutunud, kuid kahjuks tööjõu kvaliteet on langenud" ütleb 1Office Estonia tegevjuht Grete Michelson raamatupidamisbüroode värske konkurentsiraporti kommentaaris.
1Office Estonia tegevjuht Grete Michelson

Eestis on raamatupidamisalane konkurents olnud alati väga tihe, väga palju on suuri kui ka nö ühemehe ettevõtteid, kes kõik pakuvad raamatupidamise teenust. E-residentsus programmi ning Eesti majanduskeskkonna avamine välismaallastele on suurendanud konkurentsi raamatupidamissektoris just tehniliste lahenduste pakkumisel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700