Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 4. jaanuar 2023

Kes on pidur? Need 26 raamatupidamisbürood on

Raamatupidamissektoris oli 26 ettevõtet 2022. aasta novembri lõpu seisuga, kellel oli jätkuvalt 2021. aasta majandusaasta aruanne esitamata. Neist 6 pole seda esitanud juba mitu aastat.
Foto: pexels

Loomulikult on ka objektiivseid põhjuseid, miks ettevõttel jääb majandusaasta aruanne tähtaegselt esitamata. Siiski näitab praktika, et kui ettevõttel on majandusaasta aruanne esitamata, viitab see nigelatele majandustulemustele, mille avalikuks saamist püütakse edasi lükata. Põhjus võib olla ka administratiivne suutmatus, mis viib nigelate majandustulemuseni.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700