Autor: Raamatupidaja.ee • 16. detsember 2022

Audiitorfirmad ühendasid jõud riskijuhtimise õppeks Tartu Ülikoolis

Eesti suuremate audiitorfirmade (BDO, Deloitte, EY, Grant Thornton, KPMG ja PwC) eksperdid panid seljad kokku, et Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas õpetataks parimal tasemel riskide juhtimise õppeainet.
Audiitorkogu president Märt-Martin Arengu

Riskide juhtimise õppeaine eesmärgiks oli koostöös audiitor- ja nõustamisfirmadega anda õppijatele süsteemne ja praktiline ülevaade riskijuhtimise valdkondadest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700