Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 29. november 2022

Tõnis Elling selgitab Euroopa Kohtu keelekümblusreisi maksustamise kaasust

Jätkame Raamatupidamise Praktiku oktoobri ajakirjas alustatud reisiteenuste erikorra teema käsitlust. Selgitame seekord Euroopa Kohtu praktika alusel, kas ja millises ulatuses kohalduvad keelekümblusreisile reisiteenuste erikorra sätted.
Ernst & Young Balticu maksunõustaja Tõnis Elling
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700