Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 21. november 2022

Raamatupidaja, need on hiljuti jõustunud muudatused õigusaktides

Elektrituruseaduse kohaselt on mikro- ja väikeettevõtjatel võimalus alates novembrist kuni 2023. aasta lõpuni osta elektrimüüjalt elektrienergiat Konkurentsiameti reguleeritud hinnaga ehk universaalteenusena.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi

Nüüdsest on ehitusvaldkonna töötajal võimalus nõuda töötasu mitte ainult oma tööandjalt, vaid ka tööandjalt alltöövõtu tellinud isikult.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700