Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 12. oktoober 2022

Raamatupidamise automatiseerimisel alusta kõige suurematest ajaraiskajatest

„Tuletan meelde põhimõtet 20/80 ehk 20% sinu tegevustest peaks andma 80% tulemust, mitte vastupidi“. ütleb oma kolleegidele raamatupidajatele Diore Arovald, kes on raamatupidamisbüroo Riihos Estonia OÜ juht. Rääkisime temaga raamatupidamise äriprotsesside automatiseerimisest ning kõige suurematest ajaraiskajatest raamatupidaja töös.
Raamatupidamisbüroo Riihos OÜ juht Diore Arovald

Olenemata sellest, kas räägime suurest või väikesest ettevõttest, tootmis- või teenindusettevõttest – neil kõigil on omad unikaalsed äriprotsessid. Paraku on ettevõtetel sageli äriprotsessid kaardistamata, mis võib tähendada ettevõtte ressursside tarbetut raiskamist ning sedagi, et äri fookus ei pruugi olla klientidel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700