Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 10. oktoober 2022

Töös olevad seadusemuudatused kurnavad tööandja rahakotti

Heli Raidve tegi Pärnu Raamatupidamiskonverentsil ülevaate töös olevatest muudatustest töölepingu seaduses ja teistes töökorraldusega seotud seadustes. "Nii mõnedki neist tuleb tööandjal kinni maksta" teatas Raidve.
Heli Raidve Pärnu Raamatupidamiskonverentsil 2022
Foto: Raul Mee

Tõõlepinguseaduse muutmise seaduse eelnõud

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700