Autor: Raamatupidaja.ee • 15. september 2022

Naised, olge ise julgemad ettevõtjaks hakkama!

Rohkem naisi leiaks tee ettevõtlusse, kui avalikkuse toetus oleks suurem. Naisettevõtjatele mõeldud maksusoodustusi ei pea aga naised ise vajalikuks.
Visa Põhjamaade ja Baltikumi turundusjuht Elena Fadeeva
Foto: Visa

Ettevõtluses oleks rohkem naisi, kui nad oleksid julgemad ja enesekindlamad, leidis uuringus vastanutest 72%. Sellele järgneb seisukoht, et naisettevõtlusele mõjuks soodsalt avalikkuse suurem toetus, vastajatest 67% olid sellega päri.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700