Autor: Raamatupidaja.ee • 12. august 2022

Mida teha, kui kodulaenu maksetega tekivad raskused?

Kodulaen on paljudele suurim ja kõige pikaajalisem laenukohustus, mistõttu ei ole kuidagi välistatud probleemid laenu tagasimaksmisega. Esimene reegel - räägi pangaga.

Luminori eraisikute panganduse juht Tanel Rebane ütleb, et arvestades kodulaenu sageli väga pikka tagasimaksmist, on inimlikult mõistetav, et selle aja jooksul võib inimese elus olla nii paremaid kui halvemaid perioode. „Oleme alati valmis klienti aitama, kui tema rahaline olukord on ajutiselt halvenenud,” kinnitas Rebane.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700