Autor: Evelin Kütt • 29. juuli 2022

Tutvu audiitoriga: karjäär bumerangi-trajektooril

Riina Alt on EY taustaga audiitor, kes ühel hetkel otsustas spetsialiseeruda IFRS-ile ning see valik viis ta ligi kaheks aastaks perega Austraaliasse. Vaatamata tavapärasest hiljem alustatud audiitorikutsele, on energiast pakatava naise karjäär olnud lennukas.
Riina sisustas perega vaba aega rohkete väljasõitudega

Valmistudes intervjuuks Riinaga, küsisin siit-sealt, millele ma võiksin vestluses keskenduda ja mida küsida. Vastuseid oma küsimustele sain aga vähevõitu, sest kõik hakkasid heldinult jagama oma mälestusi Riinaga ning tõdesid kui ühest suust, et ta on uskumatu töövõimega väga tore inimene. Vestlesime Riinaga aja kokkuhoiuks Teamsis ning vaatamata ekraanidele võin kinnitada, et tegu oli väga särava ning inspireeriva vestlusega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700