Autor: Evelin Kütt • 2. august 2022

Tutvu audiitoriga: vandeaudiitor Tiina Maalinn, kes ei pelga vastutuult

Vandeaudiitor Tiina Maalinn on oma inimene ka purjetajate seltskonnas. Tormides karastunud vandeaudiitorit teatakse purjatajate hulgas kui südikat kaptenit.

Kui vestluspartner hakkab uurima ega ei ole tegu nimekaimuga, siis kirjeldaks ta tormides karastunud vandeaudiitorit kindlasti positiivse, särasilmse, enesekindla, targa ja optimistlikuna. Nõnda jõutaks kiiresti järeldusele, et ühele tuntud vandeaudiitor võib teise jaoks olla kapten.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700