Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 6. juuni 2022

Alandatud 5% käibemaksumäär tuleb tagasi

Eesti 2022. aasta lisaeelarve seadusega võttis Riigikogu vastu ka väikese muudatuse käibemaksuseaduses.
Ernst & Young Balticu maksunõustaja Tõnis Elling

Nimelt kuulutas Vabariigi President 30. mail 2022 välja 18. mail 2022 vastu võetud „käibemaksuseaduse muutmise seaduse“, mille kohaselt jõustub 1. augustist 2022 taaskord 5% käibemaksumäär ajakirjandusväljaandele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700