Autor: Urve Mets • 22. juuni 2021

Millised oskused on tulevikus tööturul hinnas?

Edukal töötajal tuleb kahtlemata oma eriala hästi tunda, kuid lisaks on oskusi, mis tulevad kasuks igas ametis. Need oskused on tööturul hinnas nii täna kui ka tulevikus.
Foto: Pixabay

1. Oskus kasutada tehnoloogiat eesmärgipäraselt, mis tähendab ka erialast digipädevust. Tehnoloogiaga iseseisvalt hakkama saamine muutub igal töökohal eelduseks. Ükski tööandja ei arva, et koolipingist tulles oskab noor kõigile küsimustele peast vastata. Küll aga on oluline teada, kuidas digitehnoloogiat probleemidele lahendamisel kasutada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700