Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 8. veebruar 2021

Exceli nipp: valimised tehtud!

Allpool lahtikirjutatud teema ei ole seotud Ühendriikide valimispäeva ja sellele järgnenud peatükiga. Juttu tuleb valimisest, kus valimise aususe kohta ei saa tekkida mingit kahtlust. Nimelt pakub Excel heldelt välja ühe kasuliku funktsiooni CHOOSE.
Uno Kõrsmaa tutvustab funktsiooni CHOOSE

Vaatame koos, kuidas funktsioonist CHOOSE abi leida, ning teeme seda mängulisel viisil nii, et kaasame siia veel funktsioonid RANDBETWEEN ja UNICHAR. Viimane annab võimaluse kuvada Unicode’i sümboleid, andes seeläbi toreda võimaluse töölehel huvitavaid kujunduselemente kasutada, ilma, et selleks oleks vaja lisada pilte.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700