Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 8. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Exceli nipp: valimised tehtud!

Allpool lahtikirjutatud teema ei ole seotud Ühendriikide valimispäeva ja sellele järgnenud peatükiga. Juttu tuleb valimisest, kus valimise aususe kohta ei saa tekkida mingit kahtlust. Nimelt pakub Excel heldelt välja ühe kasuliku funktsiooni CHOOSE.

Uno Kõrsmaa tutvustab funktsiooni CHOOSE

Vaatame koos, kuidas funktsioonist CHOOSE abi leida, ning teeme seda mängulisel viisil nii, et kaasame siia veel funktsioonid RANDBETWEEN ja UNICHAR. Viimane annab võimaluse kuvada Unicode’i sümboleid, andes seeläbi toreda võimaluse töölehel huvitavaid kujunduselemente kasutada, ilma, et selleks oleks vaja lisada pilte.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700