Autor: Raamatupidaja.ee • 18. mai 2021

Loodus- ja keskkonnahariduskeskused saavad kriisitoetust

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avas taotlusvooru toetamaks keskkonnahariduse valdkonnas tegutsevaid mittetulundusühinguid ja sihtasutusi kriisiga seotud mõjude leevendamiseks.
Foto: Pixabay

Keskkonnaminister Tõnis Mölder peab väga oluliseks, et keskkonnahariduskeskused jätkaksid oma tegevust ka pärast piirangute lõppu. „Õppeprogrammid, laagrid ja loodusõhtud ärgitavad õpilasi märkama looduse mitmekesisust ning mõistma, kuidas meie elu sõltub ümbritsevast keskkonnast,“ lausub keskkonnaminister.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700