Autor: Priit Patrael ja Maarja Lega • 4. mai 2021

Ülevaade 2021. aasta ettevõtlustoetustest

2021. aastal toimub üleminek uuele Euroopa Liidu rahastusperioodile. Selle käigus saavad läbi mitmed juba tuttavad ettevõtlustoetused, ent tuleb juurde ka uusi. Ettevõtlusteenuseid pakkuvad Priit Patrael ja Maarja Lega tõid panid kokku põhjaliku ülevaate ettevõtlustoetustest, mis on juba praegu avatud ja ka nendest, mille voorud alles avanevad.
Maarja Lega ja Priit Patrael, Patrael & Lega OÜ

Ettevõtlustoetused 2021 – praegu avatud meetmed

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700