Autor: Raamatupidaja.ee • 22. märts 2021

Konsolideeritud finantsaruanded: hajutatud osalustest ning omaaktsiatest või -osadest

Emaettevõtja konsolideerimata bilansis kajastuvad otsesed (finants)investeeringud tütarettevõtetesse reeglina läbi omatavate (st tütarettevõtja poolt emiteeritud) aktsiate või osade, kirjel „Investeeringud tütar- ja sidusettevõtetesse“ aktivas põhivarade rühmas, kirjutavad BDO Eesti asjatundjad Sulev Luiga ja Brigita Mass.
Brigita Mass, BDO Eesti
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700