Autor: Raamatupidaja.ee • 16. märts 2021

Konsolideeritud finantsaruanded: Tütarettevõtete esitamisest emaettevõtja konsolideeritud ja konsolideerimata aruandluses

Esmakordsel konsolideeritud aruandlusega tutvumisel tekib paljudel hämming, kuhu on kadunud emaettevõtja poolt soetatud tütarettevõtjate aktsiad ja/või osad, sest konsolideeritud bilansis on tütarettevõtjate aktsiate ja/või osade väärtus muutunud 0-ks? Vastust aitavad leida BDO Eesti asjatundjad Sulev Luiga ja Aimar Toomela.
Aimar Toomela, BDO Eesti
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700