Autor: Raamatupidaja.ee • 15. veebruar 2021

Konsolideeritud finantsaruanded: emaettevõtja otsesest ja kaudsest osalusest

Konsolideeritud finantsaruannete koostamise all mõeldakse tavapäraselt konsolideerimisgrupi majandusüksuste finantsaruannete näitajate kokku liitmist viisil, mis annab konsolideerimisgrupist tervikpildi kui ühest ühtsest majandusüksusest, kirjutavad BDO Eesti spetsialistid Sulev Luiga ja Angela Kiho.
Angela Kiho, BDO Eesti
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700