Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 26. märts 2020

Ilukirurgia teenuste käibemaksuga maksustamine

Ilukirurgia teenused võivad olla nii käibemaksuga maksustatavad kui ka maksuvabad teenused, kirjutab Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.
Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling
Foto: Meeli Küttim

Viimase paari nädala olulisim teema ajakirjanduses on olnud kahtlemata COVID-19 ja sellest tulenevad piirangud ning ohud. Mind hakkas sellega seoses huvitama hoopis medistsiiniteenuse maksustamine laiemalt. Tuleb välja, et Euroopa Liidu Kohus (Euroopa Kohus) on meditsiiniteenuste osas teinud väga palju huvitavaid lahendeid, mida hea meelega laiemalt tutvustan.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700