Autor: Kadri Penjam • 6. märts 2020

Joel Zernask: maksuvaldkond on inspireeriv!

Pea kakskümmend aastat KPMG Eesti auditi-, maksu- ja nõustamisteenuseid pakkuva meeskonnaga ühte jalga astunud Joel Zernask kinnitab, et tema jaoks on alati olnud oluline teada, miks ta midagi teeb ning kuidas seda saavutada plaanib. Samuti on teda läbi tööaastate pingutama pannud tark ja hooliv meeskond ning teadmine, et maksuvaldkonnas ei saa kunagi mugavustsooni langeda.
KPMG Baltics OÜ maksuvaldkonna juht Joel Zernask
Foto: Meeli Küttim

Joel on ühtpidi Tallinna juurtega, kuid teistpidi Lõuna-Eesti päritolu. Sündinud Tartus, ent teadliku lapsepõlve veetnud Tallinnas ja suviti Lõuna-Eestis vanavanavanemate talus. Nagu ta ise ütleb, on tegemist kahe jalaga maa peal seisva maapoisiga, kel olnud võimalus leida Tallinnas üles oma eriala – maksuvaldkond, mis on kannustanud ja pannud teda pidevalt edasi püüdlema.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700