Autor: Ave Rego, KPMG maksunõustaja • 3. veebruar 2020

Maksuhalduri teavitamine piiriülestest skeemidest

Euroopa Liidu liikmesriigid leppisid nõukogu direktiiviga 2018/822 kokku vahetada teavet piiriüleste maksuskeemide kohta. Kokkuleppe eesmärk on võidelda agressiivse maksuplaneerimise vastu, kaitstes sellega liikmesriikide maksubaase.
KPMG maksunõustaja Ave Rego kirjutab maksuhalduri teavitamisest piiriüleste maksuskeemide kohta

Eesti õigusesse võeti vastav regulatsioon üle maksualase teabevahetuse seaduse täiendusena1, mis näeb ette, et teabeandja on kohustatud andma maksuhaldurile teavet piiriülestest skeemidest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700