Autor: Ero Liivik, IURING õigusbüroo jurist • 28. oktoober 2019

Muudatused õigusaktides

Artiklis on esitatud 2019. aasta septembris Riigi Teatajas I avaldatud raamatupidamisega seotud õigusaktide muudatused.
Ero Liivik tutvustab uusi muudatusi määrustes

Kuna Riigikogu alustas oma sügisistungjärku 9. septembril, ei ole uusi seadusemuudatusi siin veel võimalik avaldada. Küll aga on eri valdkondade ministrid vastu võtnud määrusi. Artiklis käsitleme eelkõige Rahandusministeeriumis vastu võetud määrusi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700