Autor: Raamatupidaja.ee • 5. juuni 2019

E-arvete saatmine Standard Booksis

Alates 01.07.2019 saab avalikule sektorile edastada müügiarveid vaid e-arvena. Seejuures ei võeta vastu e-maili teel üheski formaadis edastatud arveid k.a XML formaadis. Excellenti konsultant Kristiina Nurmsalu selgitab, kuidas aktiveerida e-arvete saatmist Standard Books äritarkvaras.

Kui avalikule sektorile on vaja edastada kuni 5 arvet kuus saab selleks kasutada Fiteki keskkonda ilma lepingut sõlmimata www.arved.ee. Tasuta saab edastada piiratud arvu e-arveid sisestades Fiteki lehel arve read käsitsi.

Kes soovivad e-arveid saata ja vastu võtta saavad endale valida sobiva operaatori (Fitek, Omniva, Envoice, Telema). Sõlmite operaatoriga lepingu ja teete programmis vastavad seadistused: https://www.excellent.ee/kasutajatugi/e-arvete-saatmise-seadistamine/

Moodul Üldine -> Seadistused -> E-teenuste seadistused

E-arvete saatmine on imelihtne.

Koostate programmis müügiarve täpselt nii nagu olete seda seni teinud ja peale arve kinnitamist saadab programm selle automaatselt edasi e-arvena. Tuletame siinkohal taaskord meelde, et PDF-arve ei ole e-arve.

Abi korral pöördu meie klienditoe poole [email protected] või 669 1111

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700