Autor: Raamatupidaja.ee • 28. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luminor läheb kontorites sularahatehingute puhul üle iseteenindusele

Luminor suunab alates 1. augustist oma kontorites euro sularahatehingud letiteeninduselt iseteenindusele.
Foto: scanpix

„Meie panga teekond algas suurte muutustega ning neid jätkub veel praegugi igasse päeva, kuna liigume paremate digiteenuste ja lahenduste poole. Üleminek sularaha sisse- ja väljamaksmisel letiteeninduselt iseteenindusele on üks osa meie uuest tegevusmudelist ning uuest kontorivõrgu kontseptsioonist. Ei tasu muretseda, et kontoritest kaob sularaha täielikult ära. Kaob üksnes letiteenindus ning klient saab sularaha oma kontole endiselt sisse maksta ja sealt välja võtta sularahaautomaadi kaudu,“ ütles Luminori jaepanganduse juht Kerli Gabrilovica.

„Üleminek sularahatehingute puhul iseteenindusele lubab meil tagada kiiremat klienditeenindust nii kliendile, kes soovib teha sularaha sisse- või väljamakset kui ka kliendile, kes tuleb kontorisse mõnes teises küsimuses. Lähima automaadi asukoha leiab klient meie kodulehelt. Kontoris või kontori juures olevate automaatide kasutamisel on meie töötajad igati abiks, kui klient peaks vajama juhendamist, “ lisas Gabrilovica.

Välisvaluuta puhul lõpeb müntide ja paberraha vastuvõtmine, väljamaksmine, kontroll ja vahetus juba 1. juunist.

Tallinnas asuv Luminori Kristiine kontor läheb automatiseeritud sularahateenusele täielikult üle juba juuni keskpaigast (mai algusest juuni keskpaigani on sealne kontor remondis).

Kliendid saavad küsimusi esitada Luminori ööpäev läbi töötaval klienditeeninduse telefonil 628 3300, internetipangas, kodulehe vestlusaknas, aadressil [email protected] ja Luminori kontoris.

Allikas: Luminor Bank

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700