Autor: Raamatupidaja.ee • 22. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksunõksud elust enesest

Lugeja küsib, spetsialist vastab
Foto: erakogu
Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastab Leinonen OÜ nõustamisüksuse juht Tõnis Elling koos tiimiga.

Lugeja küsib: Töötaja on poole kohaga tööl ja tema palgalt arvutatud sotsiaalmaksukohustus on väiksem kui kohustuslik 128.70 . Tööandja maksab täiendava osa juurde. Mis kuusse läheb täiendav osamakse kulu? Novembrisse, kui deklareeritakse? Oktoobrisse, kui välja makstakse palk? Septembrisse, kus arvestatakse palgakulu?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700