Autor: Tuuli Seinberg • 11. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aastaaruanne paari tunniga

Kuidas vältida majandusaasta aruande koostamisel kulukaid vigu, milliseid maksuaspekte silmas pidada ning kuidas tõhusalt toimetada uue pakendiaruandluse auditeerimise kohustusega?

SOODUSHIND kehtib vaid kuni neljapäeva, 12. veebruarini!

Kes hommikul audiitorite näpunäiteid kuulab, teeb veatu ja vettpidava aastaaruande nagu niuhti!

Arukas aruandlus 2015

18.02.2015

Original Sokos Hotel Viru Konverentsikeskus9:30 - 10:30 Arukas aastaaruanne

• Mis kriteeriumide järgi otsustada, kas on vaja koostada aastaaruandele lisa?• Millised aastaaruande osad on keerukad ja kus tekivad vead? Audiitorite kogemus.• Kuidas lahendata aruande koostamisel keerukaid olukordi, kus on tegu määramatuse või hinnanguga?

Deloitte Audit Eesti AS vandeaudiitor Kaido Vetevoog

Deloitte Audit Eesti AS vandeaudiitor Monika Peetson

10:30 - 11:30 Majandusaasta aruande kinnitamisega seonduvad maksuaspektid

• Maksunduslikud valikud kasumi jaotamisel: kas maksta dividende või teha muid väljamakseid?• Kes ja millal saab maksta maksuvabasid dividende?• Omakapitali arvutused on tehtud, aga mida peale hakata saadud infoga?• Kuidas maksimaalselt kasutada oma maksualaseid õigusi?

Deloitte Advisory juhtiv maksunõustaja Ivo Vanasaun

11:30 - 12:00 Kopsakas kohvipaus12:00 - 13:00 Pakendiaruannne – kuidas ja millal?

• Pakendiaruande koostamine – praktiline kogemus.• Keerukamad kohad pakendiarvestuses – kuidas neid lahendada?• Kas on alternatiivi pakendiaruande kontrollile?Deloitte Audit Eesti AS vandeaudiitor Kaido VetevoogDeloitte Audit Eesti AS vandeaudiitor Monika Peetson

LISAINFO JA REGISTREERUMINE

LOE LISAKS: 

Olulised nüansid majandusaasta aruandes

Pakendiandmete auditi kohustus toob küsimusi

Audiitori 8 soovitust pakendiaruandluseks

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700