Autor: Juuli Laanemets • 16. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas maksundusalaste uurimuste konkurss 2012

Maksumaksajate Liidu Fond  kuulutas välja maksundusalaste uurimistööde võistluse. Konkursi eesmärk on  julgustada maksundusalaste uurimuste kirjutamist. Üritust toetavad Eesti Maksumaksjate Liit, AS PricewaterhouseCoopers ning Advokaadibüroo Raidla Lejins & Norcous.

) teemal.

Parimate tööde autoritele on ette nähtud rahalised auhinnad ja auhinnafondi suurus on 3000 eurot. Täiendav rahaline eriauhind 300 eurot on PwC poolt pandud välja majanduseriala üliõpilastele silmapaistva töö eest siirdehindade (transfer pricing

Osalemistingimustena on välja toodud:- Konkursile esitatud töö peab olema otseselt või kaudselt maksundusega seotud..

- Esitatud töö võib olla nii õpingute raames valminud kui ka spetsiaalselt konkursile kirjutatud uurimus. Töö ei tohi olla varem avaldatud.- Töö tuleb esitada eesti või inglise keeles, hiljemalt 15. juuniks 2012 elektronpostiga aadressile: [email protected]

- Tööle tuleb lisada andmed töö esitaja ja töö kohta (õppeasutus, pealkiri, juhendaja, kaitsmise või valmimise aeg jms).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700