7. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: Levira AS otsib analüütikut

Levira on televisiooni- ja telekommunikatsiooniteenuseid osutav ettevõte. Eestis oleme peamiselt tuntud kui tele- ja raadioprogrammide edastaja, kuid järjest enam tegutseme ka eksportturgudel.

 

 

 

 

 

Osutame väljastusteenuseid telekanalitele Skandinaavias, Balti riikides ja Lõuna-Aafrikas. Ehitame telekomivõrke nii Soomes, Saksamaal kui ka Prantsusmaal. Tallinna teletornis asub üks suuremaid serverimajutuskeskusi Eestis.

Otsime oma meeskonda analüütikut.

Sinu töö sisuks on rahvusvahelise grupi sisearuandluse koostamine ning juhtimisalase info kogumine ja analüüs. Samuti hõlmab töö prognooside, eelarvete ja ülevaadete koostamist.

Eeldame, et meie meeskonna uus liige:

• Omab finantsalast kõrgharidust ja vähemalt 2-aastast töökogemust finantsanalüüsi või -kontrolli vallas;• Valdab heal tasemel eesti ja inglise keelt;• On kogemustega arvutikasutaja, kes mõistab ka keerukamaid operatsioone MS Excelis ja MS Powerpointis;• On tulemusele orienteeritud, analüütilise ja süsteemse mõtlemisega, kohusetundlik, täpne ning õppimis- ja arenemisvõimeline inimene.

Kasuks tuleb:• Töökogemus rahvusvahelises ettevõttes;

• Juhtimis- ja kuluarvestuse alane täiendkoolitus;• MS Dynamics NAV tundmine ja kasutamise kogemus;• Prantsuse ja vene keele oskus.

. Palume saata CV ja avaldus koos palgasooviga aadressil [email protected]. Täpsem info telefonil 680 4087 (Ülle Klaar) või Kloostrimetsa tee 58a Tallinn ja www.levira.ee

Konkursi lõpptähtaeg 14.06.2011

Selle artikli avaldamise eest on makstud.

Autor: Marion Paavel, raamatupidaja .ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700