Autor: Lemmi Kann • 10. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn pani käima müügimaksu infotelefoni

Tallinna Ettevõtlusamet käivitas tänasest müügimaksu infotelefoni, kust saab küsida teavet 1. juunil pealinnas rakenduva müügimaksu kohta, teatas Raepress.

Kõnekeskuse telefoni number, millele helistades saab müügimaksu puudutavate küsimustega pöörduda, on 609 33 00.

Sellel numbril vastavad Tallinna Ettevõtlusameti reklaami- ja müügimaksu osakonna teenistujad ettevõtjate teabenõudele müügimaksu jaoks loodud müügimaksu kõnekeskuse kaudu, selgitas Raepress.

Tallinna Ettevõtlusameti koosseisus asusid möödunud esmaspäeval tööle ka kaks müügimaksu haldurit ja kaks konsultanti, kelle ülesanneteks on maksumaksjate nõustamine, kontrollide läbiviimine, rikkumiste tuvastamine jms.

Tallinnas 1. juunil kehtima hakkava müügimaksu kohta leiab infot Tallinna Ettevõtlusameti koduleheküljelt http://www.ettevotja.tallinn.ee/. Samuti on valmimisel infovoldikud, mis võib alates maikuu keskpaigast leida Tallinna linnavalitsuse ning  Maksu- ja Tolliameti teenindussaalides. 

Tasub teada

* Tallinna müügimaks rakendub alates 1. juunist.

* Maksukohustuslane on kaupleja kelle tegevuskoht on Tallinna linna territooriumil, kes on registreeritud majandustegevuse registris ning kes tegutseb jaekaubanduse, toitlustuse või teeninduse valdkonnas.

* Müügimaksu määr on 1% kaupade ja teenuste maksumusest müügihinnas.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700