Autor: Rivo Sarapik • 30. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtjad tutvuvad täna müügimaksu täiendustega

Tallinna ettevõtlusamet tutvustab tänasel infopäeval kaupmeeste- ja ettevõtjate erialaliitudele suvel pealinnas kehtestavat müügimaksu.

Eesti Maksumaksjate Liit kaalub Tallinna müügimaksu pärast esitada Euroopa Komisjonile kaebuse, kuna õiguskantsler Indrek Teder otsustas mitte menetleda nii Eesti Kaupmeeste Liidu kui ka Maksumaksjate Liidu avaldusi müügimaksu kehtestamise põhiseaduslikkuse kontrollimiseks, vahendasid ERR-i teleuudised.

Maksumaksjate liidu esimehe Lasse Lehise sõnul kujundavad nad oma seisukoha kaebuse osas pärast tänast infopäeva, kus tutvustatakse eelnõusse tehtud muudatusi ja täpsustusi. Kaupmeeste liit, kelle hinnangul ei vasta määrus praegusel kujul veel olulises osas õigus-selgusele ja õiguskindlusele, otsustab oma edasise tegevuse maksu osas selle nädala jooksul.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700