Autor: Rivo Sarapik • 30. märts 2010

Ettevõtjad tutvuvad täna müügimaksu täiendustega

Tallinna ettevõtlusamet tutvustab tänasel infopäeval kaupmeeste- ja ettevõtjate erialaliitudele suvel pealinnas kehtestavat müügimaksu.

Eesti Maksumaksjate Liit kaalub Tallinna müügimaksu pärast esitada Euroopa Komisjonile kaebuse, kuna õiguskantsler Indrek Teder otsustas mitte menetleda nii Eesti Kaupmeeste Liidu kui ka Maksumaksjate Liidu avaldusi müügimaksu kehtestamise põhiseaduslikkuse kontrollimiseks, vahendasid ERR-i teleuudised.

Maksumaksjate liidu esimehe Lasse Lehise sõnul kujundavad nad oma seisukoha kaebuse osas pärast tänast infopäeva, kus tutvustatakse eelnõusse tehtud muudatusi ja täpsustusi. Kaupmeeste liit, kelle hinnangul ei vasta määrus praegusel kujul veel olulises osas õigus-selgusele ja õiguskindlusele, otsustab oma edasise tegevuse maksu osas selle nädala jooksul.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700