Autor: Raamatupidaja.ee • 30. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna on INF 10 esitamise tähtaeg

Maksu- ja Tolliamet palub klientidel tähele panna, et 1. juulil on ametiühingu sisseastumis- ja liikmemaksude kasutamise deklaratsiooni (INF 10) esitamise tähtaeg. Deklaratsiooni on kohustatud esitama ametiühingute registrisse kantud isikud.

 

INF 10 deklaratsiooni saab esitada e-maksuametis/e-tollisvõi paberkandjal. Maksuhaldur soovitab võimalusel kasutada e-maksuametit, kunasee on kliendile kiirem ja mugavam.

 

Täiendavate küsimuste puhul palume pöörduda lähima Maksu-ja Tolliameti teenindusbüroo poole. Teenindusbüroode kontaktandmed leiate MTAkodulehelt www.emta.ee või infotelefonile8800812 helistades, abi elektroonselt esitamisel saab infotelefonilt 8800815.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700