Autor: Raamatupidaja.ee • 23. detsember 2003
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõulusalm 2003

Sulle sülle peitu poen,vaikselt jõulusalmi loen.Seadusest siin abi pole,hakkama pean saama ise.

Evelin A.

Vihmapisar aknal

siin-sealdetsember... aasta lõpp

HansaRaama, internet

finance-raamatupidaja.ee-d... vajalik sopp

dokumendid laual

sahtlis-kapismõtetes... kodune rutt

Igapäevne töö

küünlatuli-koldeleeksüdamerahu... Jõulujutt

Maie

Täna istun laua taga,

olen praegu hästi vaga.Päkapikk Sa vaata mind,siis kui minagi näen Sind.Pane kirja mida näed,ja kui jälle koju läedräägi taadile siis ka,et on üks raamatupidaja,kes veel täna üsna tasaistus oma laua taga.Aga homme ilmselt taas,nõuan ma, et kõlab baas:Kus on kaubad, varad, raha!Deebet-kreedit võrduda ei taha!

Piret Läänemaalt

Õues sajab laia valget lund,

päkapikkudel ei tule und.Kätte jõudnud jõulukuu,särab õhtuhämaruses kuusepuu.Jõulutunne tasakesi põue poeb,lapsemeelsed mõtted on hetkel moes.

Surfan raamatupidaja.ee-s,

Jõulukalender on minu ees.Avan tänase aknakese ja ennäe,huvitavat üllatuspakkumist näen.Otsust tehes vajadusi silmas pean,sõbralegi soodustusest teatama pean.Kiired otsused ja soodsad ostudtoovad kaasa rahulikud Jõulud.

Liilia S.

Raamatupidaja õudusunenägu

Jõululaupäev juba käes,

monitoril-mis ma näen!?Deebet kadunud on ära, kreeditil on miskit häda.Kasum haihtunud on sootuks,preemiaks ei ole lootust.Kuidas kasumisse saada,eurolainel ellu jääda?

Reet T.

Raamatupidaja jõuluunistus

Raputan end unest üles,

näpin klahve, katsun hiirt,HansaRaama lahti teen.Kõik on paigas, asi selge,ülemuse pilk on helge.Kasum täitis tema ootust.Nüüd on meil ka preemia-lootust!?

Reet.T

Arvud ruttu ritta veame,

nõnda Jõuluks ennast seame!Jõuluaeg on vaikne,rahus...ja siis tuleb ...?ampus vahus!

Krista P.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700