Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 23. aprill 2024

Raamatupidamise Praktik, aprill 2024

Hoia fookus olulisel!

Hoiame fookuses jätkusuutlikkust ja teisi tulevikutrende nii raamatupidamises kui majanduses üldiselt. Pöördeliste muutustega maailmas on oluline mõista, kuidas meie töö mõjutab keskkonda ja ühiskonda ning kuidas saame kaasa aidata kestlikumale tulevikule. Krista Teearu kinnitab oma artiklis, et ESG nõuded hakkavad raamatupidajate tööd aina rohkem mõjutama.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700