Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 7. november 2023

Raamatupidamise Praktik, november 2023

Vali arvestusala edendaja!

Mida lähemale talvele, seda rohkem on vaja leida energiat ja motivatsiooni, et mitte koos loodusega talveunne jääda. Võimsa annuse mõnusat energiat saad koos meiega 10. novembril Energia avastuskeskuses rahvusvahelist raamatupidajate päeva tähistades! Vaata lähemalt SIIT.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700