Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 4. september 2023

Raamatupidamise Praktik, september 2023

Kasutage digivõimalusi!

Tere tulemast tagasi suvistelt radadelt! Septembrikuu ajakirja kaanepersoon on Maksu- ja Tolliameti juht Raigo Uukkivi, kes on ka sügisese Pärnu Raamatupidamiskonverentsi peaesineja. Raigo ütleb, et tema jaoks on väga tähtis elukestev õpe ja enesetäiendamine. Teda huvitab alati, kuidas teevad sarnaseid asju parimad ning seepärast pühendab ta palju tähelepanu ja energiat aktiivsele suhtlusele laia ringi partneritega nii Eestis kui väljaspool, et jagada kogemusi ning hoida ennast oluliste arengutega kursis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700